Διεθνείς εκδόσεις | Foreign Affairs - Hellenic Edition
Secure Connection

Διεθνείς εκδόσεις

Οι δύο διεθνείς εκδόσεις του Foreign Affairs — η Ισπανική και η Ρωσική — διαβάζονται από ένα συνολικό κοινό 18.000 αναγνωστών, επεκτείνοντας έτσι την διεθνή επιρροή του περιοδικού.

 

Foreign Affairs Latinoamérica

Foreign Affairs Latinoamérica (πρώην Foreign Affairs en Español) εκδόθηκε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2000 σαν ένα κοινό σχέδιο του Council on Foreign Relations και του Instituto Tecnológico Autónomo de México (ITAM). Προσφέρει ένα ανοικτό πεδίο για συζήτηση των τρεχουσών διεθνών ζητημάτων, εστιάζοντας στην επίδρασή τους στη Λατινική Αμερική, και επιζητεί να αντικατοπτρίζει τόσο την προοπτική του κόσμου από την πλευρά της Λατινικής Αμερικής όσο και τον τρόπο που οι διεθνείς παράγοντες αντιμετωπίζουν την περιοχή αυτή. 

Το Foreign Affairs Latinoamérica περιλαμβάνει έναν ισομερή συνδυασμό μεταφράσεων των καινούργιων άρθρων του Foreign Affairs στα ισπανικά και πρωτότυπων άρθρων τα οποία έχουν παραγγελθεί ειδικά για την ισπανόφωνη αγορά. Η έκδοση αυτή κυκλοφορεί σε 8.000 αντίτυπα και αναγνωρίζεται ως ένα νέο διεθνές φόρουμ επιρροής στην Λατινική Αμερική και την Ισπανία. 

E-Mail: [email protected]

 

Foreign Affairs στην Ιαπωνία

Με αρχή το 1990, η ιαπωνική εκδοχή του Foreign Affairs εκδιδόταν από τον Οίκο Chuokoron ως το 1998, οπότε και ανέλαβε το περιοδικό Ronza, το περιοδικό ποικίλης ύλης που εκδίσεται από την εφημερίδα Asahi Shimbun. Το Ronza σταμάτησε να εκδίδεται το 2008, αλλά η ιαπωνική έκδοση συνεχίστηκε με τη μορφή της μηνιαίας κυκλοφορίας του εντύπου υπό την ονομασία Foreign Affairs Report.

E-Mail: [email protected]

 

Russia in Global Affairs

Ιδρυθέν από το Council for Foreign and Defense Policy με έδρα τη Μόσχα, την Union of Russian Industrialists and Entrepreneurs (Ένωση ΡώσωνΒιομηχάνων και Επιχειρηματιών), και τον εκδοτικό οργανισμό Izvestia, το Russia in Global Affairs εκδίδεται κάθε δύο μήνες (στη ρωσική γλώσσα) και κάθε τρίμηνο (στην αγγλική γλώσσα) με τη συμμετοχή του Foreign Affairs. Το περιοδικό πρωτοεκδόθηκε το Νοέμβριο του 2002. Η συνολική κυκλοφορία είναι τώρα στα 10.000 τεύχη.

Οι συγγραφείς που συνεισφέρουν με άρθρα είναι διαπρεπείς ρώσοι και ξένοι ειδικοί σε θέματα διακυβέρνησης, οικονομίας, ακαδημαϊκοί και άνθρωποι που χαράζουν πολιτική. Ανάμεσά τους περιλαμβάνονται ο πρόεδρος της Πολωνίας Aleksander Kwasniewski και ο πρόεδρος της Κυργιζίας Askar Akayev, ο αμερικανός πρώην γερουσιαστής Sam Nunn, το μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Jacques Santer, ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Sergei Ivanov, ο πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας Yevgeny Primakov και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Igor Ivanov, ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας Helmut Schmidt, και οι κορυφαίοι αναλυτές Alexei Arbatov, Andrei Kokoshin, Vyacheslav Nikonov, Sergei Kapitsa, Georgy Satarov, Vladimir Dvorkin, Graham Allison, Vladislav Inozemtsev, Anatoly Utkin, Leonid Grigoriev και Georgy Mirsky.

E-Mail: [email protected]