Αμερική | Foreign Affairs - Hellenic Edition
Secure Connection

Αμερική

Φίλτρο:
Άρθρα,
Nicholas Eberstadt και Evan Abramsky

Η διάβρωση του εκπαιδευτικού πλεονεκτήματος των Ηνωμένων Πολιτειών θα αποδυναμώσει τελικά την παγκόσμια εμβέλεια της χώρας. Με λιγότερο εργατικό δυναμικό με υψηλή μόρφωση από αυτό που θα μπορούσαν ή θα έπρεπε να έχουν, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα διαθέτουν λιγότερο οικονομικό, πολιτικό, και στρατιωτικό βάρος για να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους και να διατηρήσουν την οικονομική αρχιτεκτονική και την αρχιτεκτονική ασφάλειας που έχει καθορίσει την μεταπολεμική τάξη.

Άρθρα,
Ivo H. Daalder και James M. Lindsay

Οι Ευρωπαίοι, ίσως ακόμη περισσότερο από τους Αμερικανούς, κατανοούν ότι το τίμημα της ελευθερίας είναι υψηλό - και ότι οι Ουκρανοί φέρουν πολύ μεγαλύτερο κόστος από όσο φέρουν οι ίδιοι. Το σοκ που προκλήθηκε από τον πρώτο μεγάλο χερσαίο πόλεμο στην Ευρώπη μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο είναι πραγματικό και διαρκές —όπως και η αποφασιστικότητα να διασφαλιστεί ότι η Ρωσία θα αποτύχει.

Άρθρα,
Michèle Flournoy και Michael A. Brown

Οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να βοηθήσουν την Ταϊβάν να εκσυγχρονίσει και να ενισχύσει τις ικανότητές αυτοάμυνας της, ενισχύοντας παράλληλα την ικανότητά της να αποτρέψει την Κίνα από την χρήση βίας εναντίον του νησιού.

Άρθρα,
Francis J. Gavin

Η Ουάσιγκτον θα πρέπει να απομακρυνθεί από την σκέψη της εποχής του Ψυχρού Πολέμου που επικεντρωνόταν σε προληπτικές στάσεις και όπλα αντιποίνων σχεδιασμένα για μια τεράστια στρατηγική ανταλλαγή πυρηνικών πληγμάτων. Τα επόμενα χρόνια, οι αναδυόμενες τεχνολογίες και η ευρεία ισορροπία συμβατικής στρατιωτικής ισχύος θα έχουν πολύ πιο σημαντικό αντίκτυπο στα αποτελέσματα της αποτροπής και της άμυνας από όσο τα πυρηνικά όπλα.

Δοκίμια,
Alexander Cooley και Daniel H. Nexon

Η διεθνής τάξη ευνοεί τώρα μια ποικιλία αντιφιλελεύθερων δυνάμεων, συμπεριλαμβανομένων αυταρχικών κρατών, όπως η Κίνα [1], που απορρίπτουν συλλήβδην την φιλελεύθερη δημοκρατία, καθώς και αντιδραστικών λαϊκιστών και συντηρητικών αυταρχικών που τοποθετούνται ως προστάτες των αποκαλούμενων παραδοσιακών αξιών και της εθνικής κουλτούρας, καθώς σταδιακά ανατρέπουν τους δημοκρατικούς θεσμούς και το κράτος δικαίου.

Άρθρα,
Dale C. Copeland

Υπό ορισμένες συνθήκες, οι εμπορικές σχέσεις μπορεί να χρησιμεύσουν ως κίνητρο και όχι ως αποτροπή για τον πόλεμο. Επιπλέον, η διεκδίκηση της στρατιωτικής ισχύος ή ακόμη και η απειλή αντιπαράθεσης δεν συσχετίζεται πάντα με ρήξη στις οικονομικές σχέσεις.

Άρθρα,
Max Bergmann

Οι πολιτικοί ηγέτες των ΗΠΑ και οι κορυφαίοι αξιωματούχοι μπορεί να πιστεύουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι σαφές ότι θέλουν η Ευρώπη να κάνει περισσότερα για να χειριστεί την ασφάλειά της. Όμως, οι διπλωμάτες και οι αξιωματούχοι που αναπτύσσουν την πολιτική των ΗΠΑ για την Ευρώπη απολαμβάνουν την ευρωπαϊκή εξάρτηση και την επιρροή που παρέχει.

Άρθρα,
Oriana Skylar Mastro και Derek Scissors

Στην πραγματικότητα, οι τρέχουσες τροχιές εσόδων και αμυντικών δαπανών υποδηλώνουν ότι η Κίνα θα έχει περισσότερους πόρους για να ανταγωνιστεί στρατιωτικά τις Ηνωμένες Πολιτείες τα επόμενα δέκα χρόνια από όσους είχε τα τελευταία 20.

Άρθρα,
Richard G. Newell

Χάρη στον Νόμο περί Μείωσης του Πληθωρισμού, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι σε θέση τόσο να μειώσουν ουσιαστικά τις εκπομπές τους όσο και να επιδείξουν αξιόπιστα την ουσιαστική διεθνή ηγεσία τους για το κλίμα.

Άρθρα,
Gregory Poling

Η κατασκευή τεχνητών νησιών από την Κίνα και η επέκταση των στρατιωτικών ικανοτήτων της στην περιοχή, σε συνδυασμό με ένα τεράστιο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού του ναυτικού και της πολεμικής αεροπορίας, εγείρουν σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την ικανότητα του στρατού των ΗΠΑ να διατηρήσει την πρωτοκαθεδρία στην περιοχή.

Syndicate content