Διαφήμιση | Foreign Affairs - Hellenic Edition
Secure Connection

Διαφήμιση

Για επιχειρήσεις που επιδιώκουν την προσοχή της σημαίνουσας ελίτ, δεν υπάρχει άλλο μέσο σαν το Foreign Affairs. Το Foreign Affairs θεωρείται απαραίτητο ανάγνωσμα στους θεσμούς της αμερικανικής ηγεσίας, το G8, τους επικεφαλής των εταιρειών του Fortune 500, στο Νταβός. Η επιρροή του εξαπλώνεται στην Ουάσιγκτον αλλά και τα υπουργεία και τα συμβούλια σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα άρθρα του γράφονται από τους πιο σεβαστούς διανοούμενους και τους ηγέτες με την πιο μεγάλη επιρροή.

Το Foreign Affairs είναι το καύσιμο που κινεί διάφορα think tanks, αποτελεί καταλύτη για οικονομικές εξελίξεις, αλλά και το διανοητικό κεφάλαιο που εμπνέει επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Για τους διαφημιζόμενους προσφέρει μια απαράμιλλη ευκαιρία να βρεθούν κάτω από την προσοχή των ανθρώπων της πολιτικής και των επιχειρήσεων με την μεγαλύτερη επιρροή.

Αντίστοιχα, το Foreign Affairs The Hellenic Edition, από το 2011 που πρωτοεκδόθηκε, έχει καταφέρει να απευθύνεται στο υψηλού επιπέδου αναγνωστικό κοινό της Ελλάδας, το οποίο συγκεντρώνει στα χέρια του και την μεγαλύτερη οικονομική ισχύ.Είναι οι opinion leaders και οι decision makers της ελληνικής κοινωνίας.

Αναλυτικότερο προφίλ του Foreign Affairs, The Hellenic Edition στο ακόλουθο αρχείο pdf:
Foreign Affairs, The Hellenic Edition